Us donem la benvinguda a mandarinoriental.com

El nostre lloc web global està disponible en molts idiomes.
Seleccioneu el vostre idioma o premeu Ignora per eliminar aquest missatge.
Ignora Continua
 


Característiques

ADREÇA

Passeig de Gràcia, 38-40
Barcelona, 08007
Espanya

TELÈFON

+34 93 151 88 88

ADREÇA ELECTRÒNICA

mobcn-reservations@mohg.com

FULLET ONLINE

Visualitzeu i descarregueu la informació de l'hotel

Situat al Passeig de Gràcia, l'hotel Mandarin Oriental, Barcelona és un dels hotels més estimats de la ciutat. Amb vistes impressionants dels nostres jardins o de l'emblemàtica i modernista Casa Batlló, oferim una meravellosa combinació d'estil i luxe cinc estrelles.

El nostre hotel, que fusiona el disseny amb un estil intemporal, és una autèntica obra d'art. Amb interiors elegants, cuina gourmet amb estrella Michelin i un spa relaxant, oferim una experiència de luxe cinc estrelles incomparable al cor de la capital catalana.A l'hotel

Una arquitectura contemporània impressionant a l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona

Visió general de l'hotel

Amb interiors dissenyats per l'espanyola Patricia Urquiola, 92 habitacions, 28 suites, dos restaurants aclamats, un bar famós i un spa fabulós, l'hotel Mandarin Oriental, Barcelona ofereix una experiència luxosa de 5 estrelles.

LUXE A BARCELONA

Mandarin Oriental, Barcelona ofereix una combinació perfecta d'estil i luxe contemporanis. Descobriu l'atenció al detall i l'impecable servei diari en aquest elegant hotel.Al carrer

Destination MO

UN CAP DE SETMANA A

Permeteu-nos que us ajudem a descobrir la capital catalana. Amb un paisatge litoral espectacular, una arquitectura impressionant, botigues xic i experiències gourmet, Barcelona és tota una inspiració.

Destination MO

Queen of Cuisine

Catalan’s celebrated Carme Ruscalleda now has seven Michelin stars – more than any female chef in the world – two of which belong to her restaurant at...
Vistes des del terrat

Notícies i esdeveniments

Sempre passen coses a l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona. Descobriu les activitats que tenim planejades i quan tindran lloc amb les nostres notícies i esdeveniments més recents.


Els nostres fans

Fans of MO

Creat per als nostres hostes habituals i els nostres fans fidels, Fans of MO és un lloc on podeu compartir les vostres experiències preferides de Mandarin Oriental. Us convidem a descobrir aquests moments i enviar les vostres preferències.

OPINIONS I ELEMENTS DESTACATS

 

CECILIA BARTOLI: IN SITU AMB

Des d'Àsia fins a Amèrica, descobriu per què els nostres fans famosos trien els hotels Mandarin Oriental i els llocs del món que planegen visitar.